top of page
R6II0448.JPG

ÅRETS AKSJON

Hva går pengene til? Matsikkerhet!

 

Siden vi sist støttet matsikkerhetsprogrammet på Sri Lanka i 2017 var det faktisk bedre vilkår enn det er i dag. De siste fem årene har vært i økende grad blitt preget av uro og politiske spenningen som går på tvers av religiøse og etniske grupper. I påsken 2019, under vår Kirkes største høytid og feiring – en dag som kan betegnes som årets gladeste dag, ble tre kirker rammet av et terrorangrep. Påskemorgen på Sri Lanka var dermed fylt av sorg og fortvilelse.

 

Totalt ble 269 personer drept og rundt 500 skadet. Mange av dem bare fordi de gjorde det vi også gjør hver påskemorgen – feirer Herrens mirakuløse oppstandelse og vår frelse.

På grunn av den globale pandemien, klimakrisen og en stadig større gjeldskrise er nå en svært alvorlig sultkrise i horisonten for befolkningen på Sri Lanka. I 2022 og 2023 har Sri Lanka hatt sin verste politiske og økonomiske krise i landets historie.

 

R6II0610.JPG

Årets adventsaksjon vil av den grunn gå til å sikre stabil og næringsrik mat for titusener av mennesker. Familier vil lære seg å drive bærekraftig jordbruk slik at de kan i større grad være selvforsynte og mindre sårbare for dårlige avlinger og høye priser på markedet. Du vil i år kunne bidra til at barn og unge får mat i magen, penger til å gå på skole og følge drømmene sine. Din innsats i Adventsaksjonen vil dermed bidra til å løfte de svakere stilte og gjøre verden litt mer rettferdig. For en gave å kunne bli med på noe så fint!

 

Tusen takk for deres engasjement og innsats, og masse lykke til i adventstiden!

R6II0793.JPG
SEND EN GAVE TIL: 
3000.16.91410
ELLER VIPPS TIL: 93083
QR .png
bottom of page